Informatie

boud-wadde?

Boudoir is een vorm van fotografie waarbij je je als vrouw op een intieme manier laat vastleggen. Het zorgt voor kracht, zelfvertrouwen en zelfliefde. Dankzij boudoirfotografie voel je je op en top vrouwelijk.

 

De schoonheidsidealen van vandaag maken het ons niet makkelijk.
Als boudoirfotografe laat ik je jouw vrouwelijkheid omarmen, je angsten overwinnen en terug in jezelf geloven. En dit doen we van vrouw tot vrouw, op een smaakvolle manier.

 

Boudoir is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. Of je nu wit of donker bent, lang of kort, dik of dun. Elke vrouw is meer dan welkom. Ervaring is absoluut niet vereist, je wordt professioneel begeleid doorheen heel de shoot.

 

Je kan dit als cadeau doen voor jezelf (Yes girl!) maar ook voor je partner. Ga je trouwen? Dan kunnen we een bridal boudoir doen. Zwanger? Ook maternity boudoir is mogelijk! Veranderd je lichaam? Heb je iets doorstaan en wil je dit met trots vastleggen? I’m in. Geen idee te gek.

Boudoir

Een boudoirshoot doe je in de eerste plaats voor jezelf.
Misschien ben je binnenkort jarig en wil je deze mijlpaal vieren.

Of misschien is je lichaam veranderd en wil je jezelf eens door een ander paar ogen zien:
Laat mij die ogen zijn.

Misschien heb je recents iets meegemaakt, of iets overwonnen:
Een boudoirshoot kan heel therapeutisch werken.

Of misschien omdat je jezelf wil vieren, of wel een boost van zelfvertrouwen kan gebruiken.
Allemaal reden genoeg om een shoot te boeken!

If not now, then when?

Maternity

In verwachting, maar geen zin in een traditionele zwangerschapshoot?

Say no more. Wanneer je zwanger bent, schuif je jezelf al snel in de mama-rol. En dat is uiteraard helemaal oké: Maar je bent eerst en vooral vrouw. Toon je vrouwelijkheid tijdens een maternity boudoir.

Dit plan je best in op 32 – 34 weken. (Tweelingzwangerschappen liever 4 weken vroeger). Dus wacht zeker niet te lang met dit in te boeken!

Wist je trouwens dat zwangerschappen de enige uitzonder op de “Women only”-regel zijn? Neem gerust je partner mee zodat we ook enkele foto’s met jullie 3 kunnen nemen. Uiteraard gaan we ook nog heel wat solo foto’s van jou nemen.

Bridal

Als huwelijkscadeau voor je partner, om af te geven de dag voor jullie huwelijk, of zelf net voor jullie elkaar voor de eerste keer zien op de dag van jullie huwelijk. It’ll make them go crazy.

Voor echte bridal vibes ga je best voor een wit lingeriesetje. Een jarretelgordel of kousenband is ook altijd een goed idee. Draag daarbij nog een sluier en je maakt het helemaal af. Sluiers zijn trouwens vrij beschikbaar in de client closet, maar indien je zelf eentje hebt, breng die dan gerust mee!

Ook je jurk kan je meenemen als attribuut, maar dit hoeft uiteraard niet.

Wil je toch liever niet klassiek in het wit shooten? Even goed! Alles kan.

Wanneer?

Ik zet steeds driemaandelijks mijn agenda open, zodat te lange wachttijden kunnen vermeden worden. De agenda kan ingekeken worden op aanvraag.

Wil je je foto’s klaar hebben op een specifieke datum (bv. als cadeau voor een verjaardag), leg je je shoot minstens 5 weken voor de datum vast, zodat we zeker zijn dat alles op tijd geleverd wordt.

Groepsshoot

Om inclusiviteit in de kijker te zetten organiseer ik tweejaarlijks een groepsshoot. De aankondiging hiervan gebeurt steeds via social media: Iédereen kan zich hier voor inschrijven.

Op basis van diversiteit maak ik hier dan een selectie uit. De shoot draait helemaal rond het boosten van de zelfvertrouwen en is telkens een geweldig fijne dag! Het maakt mijn hart dan ook helemaal warm om te zien hoe vrouwen uit alle hoeken van het land, van de meest uiteenlopende leeftijden, die elkaar nog nooit ontmoetten, zich toch zo hard aan elkaar kunnen optrekken.

Next up: Voorjaar 2024

Mini sessies

Ook minisessies organiseer ik tweejaarlijks. Dit is een shoot-marathon die doorgaat op een door mij gekozen datum, waar ik meerdere, kortere sessies op éen dag inplan, waardoor ik deze goedkoper kan aanbieden: Zo krijgt iedereen de kans om een boudoirshoot te ervaren.

De minisessies zijn voor de snellen: De laatste editie was totaal uitverkocht op minder dan 2 dagen. Ook voor deze aankondiging hou je best mijn social media kanalen in het oog.

Next up: Voorjaar 2024

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en promoties!

Privacy Policy