Mijn lijf, schoon lijf.

Graag zou ik maandelijks/elke 2 maand een column uitbrengen op mijn website, waar een vrouw verteld over de relatie met haar lichaam. Dit aan de hand van -uiteraard- boudoirfoto’s, in combinatie met geschreven tekst.

En dus, ben ik opzoek naar vrouwen die hiervoor openstaan. Indien interesse, graag het formulier hieronder invullen. Dit kan het hele jaar door, zodra er een plek vrij is kies ik er iemand uit.

 

Voor wie:
Vrouwen met een verhaal. Zijnde het positief, of eerder geladen. Ik denk dan aan mama’s die dankbaar zijn wat hun lichaam mogelijk maakte, of net omgekeerd: vrouwen die het gevoel hebben dat hun lichaam hen in de steek laat door onvruchtbaarheid, maar het toch graag proberen te zien.
Misschien verloor je afgelopen jaar veel gewicht, en ben je daar trots op?
Of misschien heb je eindelijk je lichaam geaccepteerd, helemaal zoals het is?
Misschien maakte je iets mee in je leven waardoor je zelfbeeld helemaal onrealistisch is geworden, en ben je nu opnieuw opweg naar jezelf graag zien?

You name it!

 

Wat je krijgt:
Alle geselecteerde digitale foto’s (30+)

 

Prijs:
€150

 

Wat ik verwacht:
– Je gaat akkoord met een full photo release, dwz.: álle foto’s zullen/kunnen gebruikt worden, zowel online als offline. Dit papier moet ook fysiek ondertekend worden. (Gelieve dit ook te checken met je partner of gelijk welk familielid die hier een probleem mee kan hebben)
– Je kan je 4 uur vrijmaken op een weekdag, òf in samenspraak uitzonderlijk in het weekend
– Je zál herkenbaar zijn op de foto’s (Je naam wordt niet bekendgemaakt maar zal er wel doorgaan onder je initialen. In mijn geval D.G.)

 

De mogelijkheid bestaat dat er ook reel-opnames gebeuren. No worries, ik laat jullie geen tiktok dansje doen: het gaat dan eerder over behind the scenes.

 

Voel je je aangesproken? Vul dan zeker onderstaand formulier in. Ik kijk er alvast naar uit!!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Voornaam + Achternaam:
bv.: @deborahgaytantboudoir
bv.: @deborahgaytantboudoir
Het officieel interview volgt later, op de dag van de shoot.
Ik ga akkoord met een full photo release:
* Full photo release wil zeggen dat alle foto’s zullen/kunnen gebruikt worden, zowel online als offline. Je zal hiervoor ook een fysiek document moeten ondertekenen.
Ik begrijp dat ik herkenbaar zal zijn op de foto's:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en promoties!

Privacy Policy