Werkwijze

01.

Voor de shoot

Let’s talk

Je hebt interesse: Dan neem je simpelweg contact met mij op. Dit kan via het contactformulier, email, Instagram of whatsapp. Op dat moment luister ik naar je wensen en kan je bij mij terecht met je eventuele bijkomende vragen.

 

Je wil boeken: Dan prikken we een datum. Voor de indoor shoots kan je rechtstreeks naar mijn agenda om een datum te zoeken dat jou best past. De agenda vind je steeds op instagram in mijn highlights, of op aanvraag. Eenmaal je een datum vindt die jou lukt, zet ik deze voor jou vast.

 

Dan wordt er een factuur opgemaakt en doorgemaild.  Met de betaling hiervan bevestig je je boeking.

tijdens de shoot

Let’s do this

Je komt naar de studio op afgesproken uur. Laat die gezonde stress maar toe: Deze zal heel snel vervangen worden door enthousiasme. (Beloofd)

 

We zetten ons eerst even neer, babbelen even, leren elkaar kennen. We zorgen ervoor dat je je kan ontspannen.

 

Na even babbelen bekijken we samen de outfits. Indien je zelf niet kon kiezen, kies ik samen met jou. Ik geef je nog even tips en tricks mee, en dan is het zover: De shoot.

02.

03.

tijdens de shoot

Strike a pose

Ik geef je je privacy in de kleedkamer terwijl je je klaar maakt voor de shoot. Nog even diep inademen en uitademen, en we zijn er klaar voor. We gaan naar de studio.

 

Ik geef je eerst enkele tips en tricks mee. Waar let je best op? Wat doe je met je gezicht? Ik neem enkele testshots, stel mijn lichten correct af, en we zijn vertrokken. 

 

Tijdens de shoot babbelen we heel de tijd. Er is geen minuut stilte. Ik toon alle poses ook eerst voor, zodat je goed begrijpt wat ik juist van je vraag. Ik poseer je van kop tot teen en vertel je waar je naartoe moet kijken.

 

En voor je het weet, is de shoot om!

na de shoot

You did it

Ik laat je je terug aankleden en we zetten ons nog even samen.
Nog eens uitblazen: Je hebt het gedaan!

Samen bekijken we vrijblijvend de demoproducten. Een velvet fotoboek? Een Luxe Fotobox? Of misschien een acrylprint tegen de muur? Je kan hier rustig alles bekijken en bespreken.

04.

05.

na de shoot

Pick & choose

Ongeveer 3 weken na de shoot ontvang je van mij je online galerij met de volledige reeks foto’s van de shoot. Je kan nu beginnen kiezen: Welke foto’s wil je graag digitaal?

 

Een boudoirshoot is inclusief 10 digitalen, maar je kan dit uiteraard upgraden naar meer. Dit is geheel jou keuze.

Ook kan je er nu voor kiezen om fotoproducten bij te kopen. Ik stuur je samen met je online galerij een document door met de tarieven van alle fotoproducten die we samen bespraken na de shoot. Zo kan je rustig alles nog eens overlopen.

 

Eenmaal je keuze is gemaakt, ga ik nog een laatste keer aan het werk met de foto’s. Maximum 1 week later ontvang jij je selectie digitalen in de hoogste kwaliteit, vrij te gebruiken.

na de shoot

Enjoy your art

Zodra de keuze voor fotoproducten wordt gemaakt, gaat deze naar de drukker.
Afhankelijk van product, voorzie je hier best tussen de 2 en 4 weken voor.

De fotoproducten kunnen dan afgehaald worden in de studio,
of verzonden worden naar je adres.

Een geweldige herinnering aan een mooie ervaring.

Enjoy!

06.

Liefste Deborah, Vandaag hebben we elkaar beter leren kennen. Ik had op afstand al een klik met je, voor je open en eerlijke communicatie. Vandaag zagen we elkaar persoonlijk en ik kan mijn gevoel bevestigen: wat een mega leuke lieve vrouw jij bent. Ook al had ik geen zenuwen en het volste vertrouwen in je werk.. toch was het een beetje spannend. Maar het is alsof we elkaar al eventjes kennen of beter: Elkaar aanvoelen. Ik ben dus nog aan het nagenieten.. Wat jij doet is prachtig! Zo een leuke ervaring, grenzen verleggen, boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik ben je echt nu al dankbaar om wie je bent en wat je doet! Liefs, Kelly.
Kelly D.C.

Een boudoirshoot is voor velen iets nieuws, iets onbekend. Je zit daardoor wellicht ook met veel vragen. Dit is helemaal normaal, en je kan me uiteraard steeds contacteren mocht er iets niet duidelijk zijn. Ik bundel alvast enkele veelgestelde vragen, tips en tricks voor jullie:

Frequently Asked Questions

Hoe boek ik een shoot?

Door mij te contacteren kunnen we samen kijken welke datum er best past. Dit kan je doen via het contactformulier, whatsapp, of Instagram. (Zie 'Contact')

Je boeking is bevestigd zodra ik je betaling ontvang.

Welke outfits neem ik mee?

Je mag 2 verschillende outfits meebrengen. Een outfit kan een lingeriesetje zijn, een body, of naakt. Ook is het mogelijk om accessoires mee te brengen, zoals een losvallend hemdje om boven je setje aan te doen, een oversized pull of een sexy kimono. You name it!

Moet ik schoenen dragen?

De shoots gaan in de meeste gevallen blootvoets door. Wil je liever toch schoenen dragen? Dan mag dit zeker!

Wat doe ik met mijn haar en make up?

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan losse haren, dit fotografeert telkens heel mooi. Draag je make up vooral zoals je graag wil. Let bij foundation goed op dat deze mooi doorloopt naar je hals. Indien je wenst een hair- en makeup artist bij te boeken is dit ook mogelijk. Dit aan €160 extra.

Mag ik samen met mijn partner shooten?

Ik shoot helaas geen koppels. Mijn focus ligt 100% op de vrouw. In geval van zwangerschappen maak ik een uitzondering: Dan kan de partner meekomen indien gewenst, en kunnen we enkele foto's van jullie samen nemen. (Dit graag even vermelden)

Waar moet ik rekening mee houden op de dag van de shoot?

Je smeert je lichaam die dag best in zodat we een droge huid vermijden. Draag geen strakke kleding zoals een skinny jeans of kousen met rekkerbanden, deze geven strepen op je huid. Bij voorkeur draag je die dag dus iets losvallend.

Hou oud moet je zijn voor een boudoirshoot?

minstens 18 jaar. Er staat geen maximumleeftijd op een boudoirshoot.

Is er een client closet beschikbaar?

Er is een kleine client closet beschikbaar waar er vrij gebruik kan van gemaakt worden. Dit vanaf maat S tot XL. Vraag gerust naar het aanbod.

Mag ik iemand meebrengen als morele steun?

Een boudoirshoot is intiem. Uit ervaring merk ik op dat je afgeremd wordt wanneer er iemand meekomt. (Zelf de beste vriendin of partner), dus nee, dit is helaas niet toegelaten.

Wat met juwelen?

Juwelen? Ja.
Een horloge? Nee.

Opgelet: Lange oorbellen vallen niet altijd even mooi bij liggende poses. Graag hier rekening mee houden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en promoties!

Privacy Policy